Αντικατάσταση μπαταρίας 5+

 • Μπαταρία 44Ah

  95€

 • Μπαταρία 61Ah

  132€

 • Μπαταρία 72Ah

  150€

 • Μπαταρία 85Ah

  169€

Οι τιμές αφορούν σε προτεινόμενη τιμή λιανικής με Φ.Π.Α και δεν περιλαμβάνουν κόστος τοποθέτησης

 

 • 40% των βλαβών οφείλονται στο ηλεκτρικό σύστημα και την μπαταρία.
 • Οι γνήσιες μπαταρίες Volkswagen προσφέρονται με 2 χρόνια εγγύηση.

 

Κινητήρας.
Εκεί που χτυπάει η καρδιά του
αυτοκινήτου σας!

Και γι’ αυτό πρέπει να λειτουργεί άψογα. Αυτό επιτυγχάνεται µε το σωστό λιπαντικό, που εξασφαλίζει τη λίπανση του κινητήρα και τη µείωση των τριβών στο εσωτερικό του, υπό οποιεσδήποτε οδηγικές συνθήκες. Στο Δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Συνεργατών Service Volkswagen ξέρουµε ποιο λιπαντικό ταιριάζει στο Volkswagen σας, βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή.

Εκτός από την αλλαγή του λιπαντικού, ελέγχουµε διεξοδικά το όχηµά σας και κάνουµε τις αναγκαίες εργασίες, χρησιµοποιώντας µόνο γνήσια ανταλλακτικά.

Γνήσιο Λάδι Κινητήρα Οικονομίας Καυσίμου Volkswagen LongLife IV

Παρατείνει τα διαστήματα αλλαγής: Ειδικά σχεδιασμένο για τον κινητήρα σας.

• Ταιριάζει τέλεια στο Volkswagen σας: Για εγκεκριμένους κινητήρες με πρότυπο VW 508.00.
• Εξοικονομεί καύσιμο: Μεγαλύτερη οικονομία λόγω χαμηλότερης τριβής – παρατείνει επιπρόσθετα τη διάρκεια ζωής του κινητήρα.
• Παρατείνει τα διαστήματα αλλαγής λαδιού: Λόγω σταθερότητας μεγάλης διάρκειας και μειωμένης περιεκτικότητας τέφρας και δείκτη ιξώδους 0W-20.
• Δεν χρειάζεται άλλα πρόσθετα: Τα πρόσθετα διατηρούν τον κινητήρα καθαρό και αποτρέπουν τον σχηματισμό λάσπης λαδιού.

Castrol EDGE Professional LongLife III, ενισχυμένο με TITANIUM FSTΤΜ

Ισχυρό λιπαντικό, τώρα με τη δύναμη του τιτανίου.

• Οικονομία καυσίμου, μειωμένες εκπομπές και μέγιστη απόδοση.
• Διπλασιασμός αντοχής της λιπαντικής μεμβράνης, εμποδίζοντας τη διάσπασή της.
• 15% λιγότερη τριβή.
• Διατήρηση της δύναμής του για τουλάχιστον 140 ώρες περισσότερο.

Τα φρένα είναι το πιο σημαντικό
σύστημα ασφάλειας

του αυτοκινήτου και συµβάλλουν περισσότερο από κάθε άλλο στην ασφάλειά σας. Γι' αυτό πρέπει να είναι πάντα σε άριστη κατάσταση, καθώς καλούνται να λειτουργήσουν γρήγορα και αποτελεσµατικά σε ακραίες καταστάσεις.

Γνήσιες δισκόπλακες Volkswagen

Οι γνήσιες δισκόπλακες Volkswagen έχουν σχεδιαστεί µε βάση το βάρος και την τελική ταχύτητα του οχήµατος. Αυτό σηµαίνει ότι τα υλικά, το βάρος και το πάχος που έχουν οι δισκόπλακες και τα τακάκια, ποικίλλουν ανάλογα µε τον κινητήρα. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που οι γνήσιες δισκόπλακες Volkswagen εξασφαλίζουν καλύτερες επιδόσεις κατά το φρενάρισµα και
τη µικρότερη απόσταση ακινητοποίησης του αυτοκινήτου σας.

 

Οι δισκόπλακες και τα τακάκια υπόκεινται στη μεγαλύτερη πίεση και φθορά, απ' όλα τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου. Αν υποστούν φθορές, πρέπει να αντικατασταθούν αμέσως, καθώς λόγω της υπερθέρμανσης, τα φθαρμένα τακάκια προκαλούν χαρακιές ή ρωγμές στη δισκόπλακα και μειώνουν την ικανότητα πέδησης.

 

Μπαταρία

Είτε κατά την καλοκαιρινή, είτε κατά τη χειµερινή περίοδο, η σταθερή λειτουργία του κλιµατιστικού επιβαρύνει την µπαταρία, ενώ τα µεγάλα διαστήµατα, όπου το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιηµένο µπορούν να προκαλέσουν την αποφόρτισή της και να µειώσουν τη διάρκεια ζωής της. Για αυτό ένας έλεγχος της κατάστασης της µπαταρίας ανά τακτά χρονικά διαστήµατα, κρίνεται επιβεβληµένος.

Ιµάντας χρονισµού

Συγχρονίζει την κίνηση των εµβόλων και των βαλβίδων µέσα στον κινητήρα. Ο γνήσιος ιµάντας χρονισµού Volkswagen, κατασκευασµένος από υλικά όπως ίνες γυαλιού, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός και µε µεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Διασφαλίζει την τέλεια συνεργασία µεταξύ των υπολοίπων µερών του κινητήρα (τροχαλία), επιτυγχάνοντας τη µέγιστη απόδοσή του και την αθόρυβη λειτουργία του.