Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρµογή Volkswagen We Connect Go® απολύτως δωρεάν στο App Store ή στο Google Play Store.

Με τη λήψη της εφαρµογής

Volkswagen We Connect Go®…

και τοποθετώντας την έξυπνη συσκευή DataPlug στο Volkswagen σας, έχετε όλες τις πληροφορίες στα χέρια σας.

Για παράδειγµα, µέσω της λειτουργίας«Έλεγχος καυσίµου», ξέρετε ανά πάσα στιγµή εύκολα και γρήγορα, όχι µόνο ποια σηµεία ανεφοδιασµού καυσίµου επισκεφθήκατε, αλλά και την κατανάλωση, καθώς και το µηνιαίο κόστος καυσίµου, ακόµα και ανά διαδροµή. Πιο αναλυτικά σάς προσφέρει τις ακόλουθες λειτουργίες/πληροφορίες:

  • Μy Volkswagen
  • Στυλ οδήγησης
  • Έλεγχος κατανάλωσης
  • Χώρος στάθµευσης
  • Ιστορικό διαδροµών
  • Κλήση βοήθειας
  • Οι προκλήσεις µου (προσωπικοί στόχοι σε σχέση µε την οδήγηση)
  • Εξουσιοδοτηµένοι Συνεργάτες Service

Το μόνο που χρειάζεστε για να είστε πάντα συνδεδεμένοι με το αγαπημένο σας Volkswagen είναι:
- Ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο (smartphone) με λειτουργικό σύστημα Android (έκδοση 5.0 και μεταγενέστερη) ή iOS (έκδοση 9.0 και μεταγενέστερη).

- Την εφαρµογή Volkswagen We Connect Go® από το Playstore (Android) ή το Appstore (iOS).

- Το DataPlug, διαθέσιµο στο 6ίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Συνεργατών Service Volkswagen.

- Να είστε κάτοχος µοντέλου Volkswagen 2008 και µετά.

Ελέγξτε, εάν το μοντέλο σας είναι συμβατό με το We Connect Go στο σύνδεσμο που ακολουθεί https://connectgo.volkswagen-we.com/el-gr/compatibility-check/

Volkswagen Connect®Features

Μy Volkswagen:

Η καθηµερινότητά σας γίνεται πιο εύκολη, αφού έχετε όλες τις πληροφορίες όπως βασικές λειτουργίες του οχήµατος, υπενθυµίσεις για service και δυνατότητα αποστολής ενηµέρωσης
στον Εξουσιοδοτηµένο Συνεργάτη Service Volkswagen της επιλογής σας, µε το πάτηµα ενός κουµπιού.

Volkswagen Connect®Features

Ιστορικό διαδρομών:

Όλα τα στοιχεία των διαδρομών που έχετε πραγματοποιήσει, όπως για παράδειγμα τα διανυθέντα χιλιόμετρα και ο χρόνος οδήγησης, τα λίτρα ανεφοδιασμού και το κόστος καυσίμου, καταγράφονται και είναι στη διάθεσή σας αναλυτικά. Ακόμη, σας δίνεται η δυνατότητα, να έχετε πρόσβαση σε αναλυτικούς χάρτες, ενώ μπορείτε να αποθηκεύετε, όποτε εσείς επιθυμείτε, κάθε σας διαδρομή από την αφετηρία ως τον προορισμό σε αρχείο PDF.

Volkswagen Connect®Features

Κλήση βοήθειας:

Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης μπορείτε γρήγορα και απλά να επικοινωνήσετε απευθείας με την 24ωρη οδική βοήθεια Volkswagen Total Care. Επιπλέον, εδώ μπορείτε να μάθετε τι σημαίνουν οι προειδοποιητικές και ενδεικτικές λυχνίες που μπορεί να ενεργοποιηθούν στο αυτοκίνητό σας, και όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε στην περίπτωση αυτή.

Volkswagen Connect®Features

Στυλ οδήγησης:

Τι τύπος οδηγού είστε; Η λειτουργία «Στυλ οδήγησης» καταγράφει στοιχεία όπως αριθµό στροφών κινητήρα, επιτάχυνση, φρένα, ταχύτητα, χαρακτηρίζοντας το οδηγικό στυλ σας και παρέχοντας
χρήσιµες συµβουλές για πιο προσεκτική οδήγηση.

Volkswagen Connect®Features

Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες Service:

Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να βρείτε εύκολα τους πλησιέστερους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες service Volkswagen, να τους καλέσετε απευθείας και να κλείσετε άμεσα ένα ραντεβού μαζί τους. Η εφαρμογή θα σας καθοδηγεί μέχρι το σημείο που βρίσκεται ο εξουσιοδοτημένος συνεργάτης service Volkswagen της επιλογής σας. Εσείς απλά απολαύστε τη διαδρομή.

Volkswagen Connect®Features

Οι προκλήσεις μου:

Η οδήγηση ποτέ δεν ήταν τόσο απολαυστική και διασκεδαστική όσο με την εφαρμογή “We Connect Go», αφού πλέον μπορείτε να συγκεντρώνετε πόντους, βάσει του τρόπου οδήγησής σας, ή κάνοντας τακτική χρήση της εφαρμογής. Μετά από έναν συγκεκριμένο αριθμό πόντων, ανεβαίνετε στο επόμενο επίπεδο με ακόμη πιο έντονες προκλήσεις!

Volkswagen Connect®Features

Έλεγχος κατανάλωσης:

Η εφαρμογή συλλέγει πληροφορίες για τη στάθμη του ρεζερβουάρ σας, ενώ σας παρέχει και άλλα χρήσιμα στοιχεία όπως το κόστος και η κατανάλωση καυσίμου, τα σημεία και η ημερομηνία που πραγματοποιήσατε κάθε ανεφοδιασμό.

Volkswagen Connect®Features

Χώρος στάθμευσης:

Πλέον, με το We Connect Go δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το που έχετε παρκάρει αφού η εφαρμογή, σάς δείχνει με απόλυτη ακρίβεια την τοποθεσία του, χάρη στη ικανότητα του να αποθηκεύει το τελευταίο στίγμα του αυτοκινήτου σας στο χάρτη. Έτσι, μπορεί να σας καθοδηγήσει μέχρι το σημείο που έχετε σταθμεύσει, καθώς και να γνωστοποιήσετε στους φίλους σας τις συντεταγμένες GPS.