Άλλο ένα τεύχος του Volkswagen After Sales Magazine είναι στα χέρια σας, µε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και προσφορές, κάνοντας πραγµατικότητα την υπόσχεση του Volkswagen After Sales: Δίπλα σας, σε κάθε διαδροµή. Μια υπόσχεση που γίνεται πράξη ικανοποιώντας συνεχώς όλες µας τις δεσµεύσεις:     

Απόλυτη διαφάνεια.
Αναγνωρίζοντας πόσο σηµαντικό είναι να γνωρίζετε τα κόστη συντήρησης του αυτοκινήτου σας, σας ενηµερώνουµε για οποιοδήποτε κόστος προκύψει, πριν την πραγµατοποίηση της κάθε εργασίας.


Κόστος Service ανάλογο µε την ηλικία του αυτοκινήτου.
...Ή αλλιώς Πακέτα Economy! Γνωρίζοντας ότι δύσκολα αποχωρίζεται κανείς ένα Volkswagen, δηµιουργήσαµε τα πακέτα Economy και Economy plus, για αυτοκίνητα άνω της 5ετίας και άνω της 10ετίας αντίστοιχα, µε όφελος έως 30% για συντήρηση ή επισκευή, σε ανταλλακτικά και εργασία.


Πλήρης γκάµα ανταλλακτικών-Άµεση διαθεσιµότητα.
Και φυσικά πάντα δίπλα σας µε την πιο ολοκληρωµένη γκάµα γνήσιων ανταλλακτικών άµεσα διαθέσιµη, για όλα τα µοντέλα έως και 15 ετών, σεβόµενοι πλήρως την ανάγκη σας για µέγιστη ασφάλεια, βέλτιστη απόδοση και λειτουργικότητα του αυτοκινήτου σας.

Τεχνογνωσία Volkswagen.
Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών προϋποθέτει άριστη γνώση των προδιαγραφών του κατασκευαστή, την οποία και διαθέτουν όλα τα στελέχη του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen, µε περισσότερες από 10.000 ώρες εκπαίδευσής τους.


Πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες.
Δεν σταµατάµε ποτέ να σας προσφέρουµε νέες υπηρεσίες όπως το Volkswagen We Connect Go® και Volkswagen TotalCare, κάνοντας πραγµατικότητα την υπόσχεση: δίπλα σας σε κάθε διαδροµή!


Φιλικά,

Η ομάδα Volkswagen After Sales